Anne van Wittene

Anne van Wittene

Anne van Wittene

Behandelaar

Mijn naam is Anne van Wittene en het mooiste van mijn werk vind ik de verbinding aangaan met het kind/jongere en zijn/haar netwerk! Hoe mooi is het om te mogen samenwerken met jullie en het traject gezamenlijk aan te gaan?! Dit met het doel de doelen die voor jullie belangrijk zijn te kunnen bereiken! Afstemming op elkaar, als gezin, belangrijke mensen om jullie heen en de omgeving spelen daar in een belangrijke rol. Met kleine stappen, kun je grote resultaten behalen! Belangrijk vind ik het om oog te hebben voor de successen!

In 2013 heb ik de opleiding HBO Pedagogiek afgerond, waarna ik met veel plezier in verschillende werkvormen en met verschillende doelgroepen gewerkt heb. Naast andere cursussen heb ik vooral veel inspiratie gehaald uit de opleiding ‘Nieuwe autoriteit en Geweldloos verzet’ in 2019 en de opleiding ‘Systeemtherapeutisch werker’, die ik in 2021 heb afgerond.

Ik kijk er naar uit samen te werken!