Annemarie Sulkers

Annemarie Sulkers

Annemarie Sulkers

Behandelaar

Ik ben Annemarie Sulkers en geboren in 1966. Sinds 1984 ben ik werkzaam in de zorg, eerst als (kinder)verpleegkundige en bedrijfsverpleegkundige. Later heb ik de Hbo-opleiding social work gedaan en ben ik als maatschappelijk werker in verschillende werkvelden werkzaam geweest. 

Sinds 2017 heb ik mijn eigen praktijk Klim-Op waar ik mensen met psycho-sociale problemen help weer grip op hun leven te krijgen. Sinds 2021 ben ik werkzaam binnen het team van Mindzorg als ReAttach therapeut.

Naast maatschappelijk werker ben ik Ambulant behandelaar / ReAttach therapeut en opleider. Tevens ben ik geschoold in de MatriX-methode, ACT en oplossingsgericht werken.  In 2020 heb ik de opleiding toch coach/counselor aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie gedaan.

Klachten staan nooit op zichzelf, zij kunnen ontstaan in de verschillende lagen van jou als persoon, zoals emotioneel, fysiek, sociaal, gedachten, levensovertuiging en cultuur (integratieve benadering). In de gesprekken met mij komen al deze lagen aan de orde, want ze veroorzaken niet alleen de klacht maar zijn tevens de oplossing van je klacht. Er wordt niet in het verleden gegraven maar er wordt gekeken waar je nu tegen aanloopt. De sessies zijn resultaat en doelgericht, waarbij het behandelplan gebaseerd is op jou als individu met een aanpak op maat, dus afgestemd op en met jou.