Arjen Boeijkens

Arjen Boeijkens

Arjen Boeijkens

Behandelaar

Na het behalen van mijn  CIOS diploma heb ik ervoor gekozen om Pedagogiek te studeren aan de hogeschool in Amsterdam. In 2013 ben ik afgestudeerd als HBO Pedagoog. Met een specialisatie als GGZ Agoog.

Als pedagoog ligt mijn interesse in het werken met jongeren en hun gezinnen. Waar de pedagogiek meer is gericht op de opvoeding van kinderen en jeugdigen, ben ik mij daarnaast gaan specialiseren in het vakgebied van psychiatrie.

De kennis en ervaring heb ik opgedaan door een aantal jaren op de crisis afdeling van een psychiatrische jeugd kliniek te werken. Het is mijn kracht om met mijn enthousiasme en humor de verbinding met jongeren en hun gezinnen aan te gaan en zicht te krijgen in de krachten en valkuilen. Aan de hand van deze inzichten en de bijbehorende hulpvraag stimuleer ik de jongeren en gezinnen om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Ik heb kennis van diverse behandelmethodieken gericht op jongeren met autisme. Het is elke dag weer een uitdaging om op zoek te gaan naar de leermethode die bij het gezin of jeugdige past.

”Samen met het team van Mindzorg streef ik dagelijks naar de beste zorg voor jongeren en gezinnen. Met kennis en veel enthousiasme proberen we een stapje verder te gaan en het verschil te maken”