Merel Niemantsverdriet

Merel Niemantsverdriet

Merel Niemantsverdriet

Behandelaar

Mijn naam is Merel Niemantsverdriet. Samen met mijn vriend en twee katten woon ik in het mooie Zeeland. Naast het werken met mensen ben ik dol op interieur en alles wat daarmee samenhangt!

Na het behalen van mijn Social Work diploma in 2015 ben ik lange tijd werkzaam geweest binnen het sociaal domein in diverse functies. Ik heb mezelf met name gespecialiseerd in een psychosociale, forensische en justitiële aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling. Hierdoor ben ik ruim geschoold én bedreven in systemisch werken. Ik vind het een leuke uitdaging om samen met het gezin en hun netwerk te onderzoeken wat er goed gaat en wat niet zodat er ruimte ontstaat voor verandering en groei.

Mijn motto is: word je bewust van dat wat werkt en doe daar meer van!

Ik heb tijdens mijn loopbaan ook veel kennis en praktijkervaring opgedaan in het werken met psychiatrie en trauma sensitief werk. Mijn inziens heeft dit veel raakvlakken met elkaar. Ik vind het super fijn dat hier binnen Mindzorg veel aandacht voor is.

Naast dit alles heb ik ook altijd met veel enthousiasme assertiviteitstrainingen gegeven aan jong en oud. Ik leg makkelijk verbinding met en tussen mensen en disciplines en vind het tevens leuk om mensen te enthousiasmeren.

Ik kijk er naar uit om samen met uw kind, het gezin en uw netwerk aan de slag te gaan!